Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja o zamknięcie tematu "Czy pójdzie mi Infestation"

Hotarti

Zamknięcie tematu "Czy pójdzie mi I:SS"  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz zamkni?cia tematu "Czy pójdzie mi"?

• Tak
      7
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Proszę moderatora o zamknięcie tematu o nazwie "Czy pójdzie mi Infestation :SS"

90% osób które tam pisze nie ma zielonego pojęcia o tym CO pisze.

Dla przykładu. Mi ktoś napisał ,że będę miał 5 fpsów. Po ściągnięciu triala okazało się ,że w boulder city mam 18. A normalnie po 22-25

Koledze napisali ,że na low może z 10 wyciągnie a ma to samo co ja!

Od kiedy wyszedł trial dużo bardziej opłaca się pobrać go i samemu sprawdzić.

Lepiej dać jakiś temat z minimalnymi wymaganiami I:SSa niż ten "Czy pójdzie mi..."

Ludzie tam tylko nabijają sobie posty.

Dziękuje

Pozdrawiam

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie ma wymagań minimalnych.

Po prostu ukradli z innej gry i to są fałszywe co do gry.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie można sprecyzować ilość klatek na sekundę, lecz można podać ich przybliżoną ilość. Zależy to od zbyt wielu czynników: poziomu zużytych podzespołów, programy w tle itd...

Opublikowano

Nie jestem za tym, żeby zamknięto, ale jestem za tym, żeby ten temat wywalono do kosza, a stworzono nowy ze specyfikacjami.

Tam każdy mógłby sprawdzić czy to mu pójdzie czy nie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nazwa tematu to "Czy pójdzie mi infestation" a nie "Na ilu fpsach pójdzie mi infestation" Nawet jeśli ktoś ci podał fpsy, jeśli podawał fpsy to napewno by ci weszło tak? tam ludzie się bardziej pytają czy im pójdzie ogólnie. Racja teraz jest trial ale napewno ludzią co wolno pobiera to chcą się najpierw zapytać, czy w ogóle im pójdzie?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Takie tematy w każdym dziale są debilne. Znajdzie się jeden "profesionalista", który odpowiada na każde pytanie. Najczęściej się dużo myli. Po prostu pisze zamiast sprawdzić, co akurat dana karta graficzna potrafi -,-. Często ludzie jak widzą 9800 to ta 9 daje złudzenie, że karta jest słaba, a to wcale nie prawda. No i robią sie dyskusje, bez sensu. Jestem na tak i w dodatku na tak, żeby zamknąć wszystkie takie tematy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...